Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581
Назва: Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів
Автори: Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Неклеса, Ольга Павлівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Ключові слова: олія соняшникова капсульована;салати;жири;ресторанне господарство;кулінарна продукція
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Коротаєва Є. О., Неклеса О. П., Нагорний О. Ю. Гринченко Н. Г. Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: монографія. Х. : ХДУХТ, 2015. 164 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії запропоновано сучасний напрям переробки олієжирової сировини - технологію олії соняшникової капсульованої, наукові принципи одержання капсул гідрофобних форм із використанням іонотропного гелеутворення способом вертикальної співвісної екструзії системи "олія соняшникова - розчин AlgNa" для застосування її у складі салатів, зокрема із листяних овочів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581
ISBN: 978-966-405-403-1
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monografy_ Korotayeva_2015.pdf2.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.