Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581
Назва: | Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів |
Автори: | Коротаєва, Євгенія Олександрівна Неклеса, Ольга Павлівна Нагорний, Олександр Юрійович Гринченко, Наталія Геннадіївна |
Ключові слова: | олія соняшникова капсульована;салати;жири;ресторанне господарство;кулінарна продукція |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Коротаєва Є. О., Неклеса О. П., Нагорний О. Ю. Гринченко Н. Г. Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: монографія. Х. : ХДУХТ, 2015. 164 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії запропоновано сучасний напрям переробки олієжирової сировини - технологію олії соняшникової капсульованої, наукові принципи одержання капсул гідрофобних форм із використанням іонотропного гелеутворення способом вертикальної співвісної екструзії системи "олія соняшникова - розчин AlgNa" для застосування її у складі салатів, зокрема із листяних овочів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581 |
ISBN: | 978-966-405-403-1 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Monografy_ Korotayeva_2015.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.