Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоротаєва, Євгенія Олександрівна-
dc.contributor.authorНеклеса, Ольга Павлівна-
dc.contributor.authorНагорний, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorГринченко, Наталія Геннадіївна-
dc.date.accessioned2023-02-01T20:07:21Z-
dc.date.available2023-02-01T20:07:21Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКоротаєва Є. О., Неклеса О. П., Нагорний О. Ю. Гринченко Н. Г. Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: монографія. Х. : ХДУХТ, 2015. 164 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-403-1-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581-
dc.description.abstractУ монографії запропоновано сучасний напрям переробки олієжирової сировини - технологію олії соняшникової капсульованої, наукові принципи одержання капсул гідрофобних форм із використанням іонотропного гелеутворення способом вертикальної співвісної екструзії системи "олія соняшникова - розчин AlgNa" для застосування її у складі салатів, зокрема із листяних овочів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectолія соняшникова капсульованаuk_UA
dc.subjectсалатиuk_UA
dc.subjectжириuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.titleТехнологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monografy_ Korotayeva_2015.pdf2.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.