Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коротаєва, Євгенія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Неклеса, Ольга Павлівна | - |
dc.contributor.author | Нагорний, Олександр Юрійович | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Наталія Геннадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-01T20:07:21Z | - |
dc.date.available | 2023-02-01T20:07:21Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Коротаєва Є. О., Неклеса О. П., Нагорний О. Ю. Гринченко Н. Г. Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: монографія. Х. : ХДУХТ, 2015. 164 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-403-1 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581 | - |
dc.description.abstract | У монографії запропоновано сучасний напрям переробки олієжирової сировини - технологію олії соняшникової капсульованої, наукові принципи одержання капсул гідрофобних форм із використанням іонотропного гелеутворення способом вертикальної співвісної екструзії системи "олія соняшникова - розчин AlgNa" для застосування її у складі салатів, зокрема із листяних овочів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | олія соняшникова капсульована | uk_UA |
dc.subject | салати | uk_UA |
dc.subject | жири | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.title | Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Monografy_ Korotayeva_2015.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.