Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581
Название: Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів
Авторы: Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Неклеса, Ольга Павлівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Ключевые слова: олія соняшникова капсульована;салати;жири;ресторанне господарство;кулінарна продукція
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Коротаєва Є. О., Неклеса О. П., Нагорний О. Ю. Гринченко Н. Г. Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: монографія. Х. : ХДУХТ, 2015. 164 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії запропоновано сучасний напрям переробки олієжирової сировини - технологію олії соняшникової капсульованої, наукові принципи одержання капсул гідрофобних форм із використанням іонотропного гелеутворення способом вертикальної співвісної екструзії системи "олія соняшникова - розчин AlgNa" для застосування її у складі салатів, зокрема із листяних овочів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581
ISBN: 978-966-405-403-1
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Monografy_ Korotayeva_2015.pdf2.41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.