Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581
Title: | Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів |
Authors: | Коротаєва, Євгенія Олександрівна Неклеса, Ольга Павлівна Нагорний, Олександр Юрійович Гринченко, Наталія Геннадіївна |
Keywords: | олія соняшникова капсульована;салати;жири;ресторанне господарство;кулінарна продукція |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Коротаєва Є. О., Неклеса О. П., Нагорний О. Ю. Гринченко Н. Г. Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: монографія. Х. : ХДУХТ, 2015. 164 с. |
Abstract: | У монографії запропоновано сучасний напрям переробки олієжирової сировини - технологію олії соняшникової капсульованої, наукові принципи одержання капсул гідрофобних форм із використанням іонотропного гелеутворення способом вертикальної співвісної екструзії системи "олія соняшникова - розчин AlgNa" для застосування її у складі салатів, зокрема із листяних овочів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581 |
ISBN: | 978-966-405-403-1 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Monografy_ Korotayeva_2015.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.