Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581
Title: Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів
Authors: Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Неклеса, Ольга Павлівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Keywords: олія соняшникова капсульована;салати;жири;ресторанне господарство;кулінарна продукція
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коротаєва Є. О., Неклеса О. П., Нагорний О. Ю. Гринченко Н. Г. Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: монографія. Х. : ХДУХТ, 2015. 164 с.
Abstract: У монографії запропоновано сучасний напрям переробки олієжирової сировини - технологію олії соняшникової капсульованої, наукові принципи одержання капсул гідрофобних форм із використанням іонотропного гелеутворення способом вертикальної співвісної екструзії системи "олія соняшникова - розчин AlgNa" для застосування її у складі салатів, зокрема із листяних овочів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21581
ISBN: 978-966-405-403-1
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monografy_ Korotayeva_2015.pdf2.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.