Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2155
Название: Комплексна оцінка якості апарата АРЖМ-0.07-1
Другие названия: Complex quality assessment of АРЖМ-0.07-1 apparatus
Авторы: Костенко, Станіслав Миколайович
Ключевые слова: апарат;рефлектор;жарення;якість;витратність;характеристики;apparatus;reflector;frying;characteristics;quality;expenses
Дата публикации: 2014
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Костенко С. М. Комплексна оцінка якості апарата АРЖМ-0.07-1. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 168-173.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання комплексної оцінки якості апарата з рефлектором для жарення м’ясних напівфабрикатів АРЖМ-0.07-1, використання якого покращує органолептичні характеристики продукту. Порівняння питомої витратності типового устаткування для інфрачервоного жарення та розробленого апарата доводить, що застосована методика профілювання відбивачів променевого потоку є продуктивною та перспективною.
The research of instrumental implementation of the process of infrared drying of food products is continued. In this work typical quantitative parameters of the apparatus with the reflector for meat semi-finished products АРЖМ-0.07-1 are evaluated. Heat flow reflector, the profile of which was specified according to the methods of solving an inverse problem of radiation, present in the apparatus, allows to improve organoleptic characteristics of ready product. Steel intensity, power requirement and specific expenses were determined for typical equipment and the created apparatus. It is found that АРЖМ-0.07-1 possesses satisfactory steel intensity and power requirement but by their functioning expenses they are much better than the analogues. Power requirement of the apparatus should be reduced by increasing productivity with a steady power capacity of the radiator. It makes actual the development and creation of progressive equipment for infrared frying based on the methods of determining the profile of a heat flow reflector, which was developed and proved by the authors earlier.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2155
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (20)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2014_2_19.pdf284.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.