Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20124
Title: Харчові добавки
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Добровольська, Олена Владиславівна
Keywords: споживчі властивості товарів;харчові домішки;класифікація;методи контролю;фізико-хімічні властивості
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Добровольська О. В. Харчові добавки: метод. вказівки до самост. роботи та викон. завд. контр. робіт з дисц. для студ. напр. підгот. 6.030510 заочної та заочної прискор. форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 17 с.
Abstract: Дані метод. вказівки написано як керівництво самостійною роботою студентів, містять рекомендації, завдання контрольних робіт, список рекомендованої літ-ри, додатки, необхідні для ефективного досягнення студентами заочної та заочної прискореної форм навчання мети і завдань вивчення дисципліни.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20124
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_hzh_2_12.pdf418.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.