Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20124
Назва: | Харчові добавки |
Автори: | Євлаш, Вікторія Владленівна Добровольська, Олена Владиславівна |
Ключові слова: | споживчі властивості товарів;харчові домішки;класифікація;методи контролю;фізико-хімічні властивості |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Євлаш В. В., Добровольська О. В. Харчові добавки: метод. вказівки до самост. роботи та викон. завд. контр. робіт з дисц. для студ. напр. підгот. 6.030510 заочної та заочної прискор. форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 17 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дані метод. вказівки написано як керівництво самостійною роботою студентів, містять рекомендації, завдання контрольних робіт, список рекомендованої літ-ри, додатки, необхідні для ефективного досягнення студентами заочної та заочної прискореної форм навчання мети і завдань вивчення дисципліни. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20124 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
M_hzh_2_12.pdf | 418.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.