Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20124
Назва: Харчові добавки
Автори: Євлаш, Вікторія Владленівна
Добровольська, Олена Владиславівна
Ключові слова: споживчі властивості товарів;харчові домішки;класифікація;методи контролю;фізико-хімічні властивості
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Добровольська О. В. Харчові добавки: метод. вказівки до самост. роботи та викон. завд. контр. робіт з дисц. для студ. напр. підгот. 6.030510 заочної та заочної прискор. форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 17 с.
Короткий огляд (реферат): Дані метод. вказівки написано як керівництво самостійною роботою студентів, містять рекомендації, завдання контрольних робіт, список рекомендованої літ-ри, додатки, необхідні для ефективного досягнення студентами заочної та заочної прискореної форм навчання мети і завдань вивчення дисципліни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20124
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
M_hzh_2_12.pdf418.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.