Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20124
Название: | Харчові добавки |
Авторы: | Євлаш, Вікторія Владленівна Добровольська, Олена Владиславівна |
Ключевые слова: | споживчі властивості товарів;харчові домішки;класифікація;методи контролю;фізико-хімічні властивості |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Євлаш В. В., Добровольська О. В. Харчові добавки: метод. вказівки до самост. роботи та викон. завд. контр. робіт з дисц. для студ. напр. підгот. 6.030510 заочної та заочної прискор. форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 17 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Дані метод. вказівки написано як керівництво самостійною роботою студентів, містять рекомендації, завдання контрольних робіт, список рекомендованої літ-ри, додатки, необхідні для ефективного досягнення студентами заочної та заочної прискореної форм навчання мети і завдань вивчення дисципліни. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20124 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
M_hzh_2_12.pdf | 418.83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.