Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorДобровольська, Олена Владиславівна-
dc.date.accessioned2023-01-12T18:23:27Z-
dc.date.available2023-01-12T18:23:27Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Добровольська О. В. Харчові добавки: метод. вказівки до самост. роботи та викон. завд. контр. робіт з дисц. для студ. напр. підгот. 6.030510 заочної та заочної прискор. форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 17 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20124-
dc.description.abstractДані метод. вказівки написано як керівництво самостійною роботою студентів, містять рекомендації, завдання контрольних робіт, список рекомендованої літ-ри, додатки, необхідні для ефективного досягнення студентами заочної та заочної прискореної форм навчання мети і завдань вивчення дисципліни.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectспоживчі властивості товарівuk_UA
dc.subjectхарчові домішкиuk_UA
dc.subjectкласифікаціяuk_UA
dc.subjectметоди контролюuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивостіuk_UA
dc.titleХарчові добавкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_hzh_2_12.pdf418.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.