Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20122
Назва: | Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія |
Автори: | Мурликіна, Наталя Віталіївна Упатова, Олена Іванівна Уклеіна, Олена Григорівна |
Ключові слова: | органічна хімія;харчові технології;харчова інженерія;контрольні роботи |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Мурликіна Н. В., Упатова О. І., Уклеїна О. Г. Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія: метод. вказ. та тематика контрольних робіт для студентів ден. та заочн. форм, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрямом "Харчова інженерія"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 84 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дисципліна "Хімічні основи харчових технологій" є нормативною дисципліною циклу математичної, природничо-наукової підготовки студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія". Завдання для виконання контрольних робіт складено з робочою програмою... Увагу студ. спрямовано на оволодіння методу синтезу, ознайомлення з фіз-ми. і хім-ми властивостями, індивідуальними особливостями представників гомологічих рядів, генетичними зв'язками між різними класами органічних сполук. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20122 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
M_Murlykina_Organika_2012.pdf | 705.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.