Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20122
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.contributor.authorУпатова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorУклеіна, Олена Григорівна-
dc.date.accessioned2023-01-12T18:12:19Z-
dc.date.available2023-01-12T18:12:19Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМурликіна Н. В., Упатова О. І., Уклеїна О. Г. Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія: метод. вказ. та тематика контрольних робіт для студентів ден. та заочн. форм, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрямом "Харчова інженерія"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20122-
dc.description.abstractДисципліна "Хімічні основи харчових технологій" є нормативною дисципліною циклу математичної, природничо-наукової підготовки студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія". Завдання для виконання контрольних робіт складено з робочою програмою... Увагу студ. спрямовано на оволодіння методу синтезу, ознайомлення з фіз-ми. і хім-ми властивостями, індивідуальними особливостями представників гомологічих рядів, генетичними зв'язками між різними класами органічних сполук.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectорганічна хіміяuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectхарчова інженеріяuk_UA
dc.subjectконтрольні роботиuk_UA
dc.titleХімічні основи харчових технологій. Органічна хіміяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_Murlykina_Organika_2012.pdf705.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.