Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20122
Название: Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія
Авторы: Мурликіна, Наталя Віталіївна
Упатова, Олена Іванівна
Уклеіна, Олена Григорівна
Ключевые слова: органічна хімія;харчові технології;харчова інженерія;контрольні роботи
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мурликіна Н. В., Упатова О. І., Уклеїна О. Г. Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія: метод. вказ. та тематика контрольних робіт для студентів ден. та заочн. форм, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрямом "Харчова інженерія"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 84 с.
Краткий осмотр (реферат): Дисципліна "Хімічні основи харчових технологій" є нормативною дисципліною циклу математичної, природничо-наукової підготовки студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія". Завдання для виконання контрольних робіт складено з робочою програмою... Увагу студ. спрямовано на оволодіння методу синтезу, ознайомлення з фіз-ми. і хім-ми властивостями, індивідуальними особливостями представників гомологічих рядів, генетичними зв'язками між різними класами органічних сполук.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20122
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
M_Murlykina_Organika_2012.pdf705.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.