Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20122
Название: | Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія |
Авторы: | Мурликіна, Наталя Віталіївна Упатова, Олена Іванівна Уклеіна, Олена Григорівна |
Ключевые слова: | органічна хімія;харчові технології;харчова інженерія;контрольні роботи |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Мурликіна Н. В., Упатова О. І., Уклеїна О. Г. Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія: метод. вказ. та тематика контрольних робіт для студентів ден. та заочн. форм, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрямом "Харчова інженерія"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 84 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Дисципліна "Хімічні основи харчових технологій" є нормативною дисципліною циклу математичної, природничо-наукової підготовки студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія". Завдання для виконання контрольних робіт складено з робочою програмою... Увагу студ. спрямовано на оволодіння методу синтезу, ознайомлення з фіз-ми. і хім-ми властивостями, індивідуальними особливостями представників гомологічих рядів, генетичними зв'язками між різними класами органічних сполук. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20122 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
M_Murlykina_Organika_2012.pdf | 705.64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.