Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20122
Title: Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія
Authors: Мурликіна, Наталя Віталіївна
Упатова, Олена Іванівна
Уклеіна, Олена Григорівна
Keywords: органічна хімія;харчові технології;харчова інженерія;контрольні роботи
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мурликіна Н. В., Упатова О. І., Уклеїна О. Г. Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія: метод. вказ. та тематика контрольних робіт для студентів ден. та заочн. форм, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрямом "Харчова інженерія"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 84 с.
Abstract: Дисципліна "Хімічні основи харчових технологій" є нормативною дисципліною циклу математичної, природничо-наукової підготовки студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія". Завдання для виконання контрольних робіт складено з робочою програмою... Увагу студ. спрямовано на оволодіння методу синтезу, ознайомлення з фіз-ми. і хім-ми властивостями, індивідуальними особливостями представників гомологічих рядів, генетичними зв'язками між різними класами органічних сполук.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20122
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_Murlykina_Organika_2012.pdf705.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.