Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20116
Назва: | Готельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012 |
Автори: | Пахомська, О.В. Майданевич, І.С. |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес;Євро-2012;hospitality business;Euro-2012;гостинично-ресторанный бизнес;Евро-2012 |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Пахомська О. В., Майданевич І. С. Готельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 570-574. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто основні положення підготовки готельно-ресторанної інфраструктури до Євро-2012 в Україні. In the article are considered the substantive provisions of preparation hotel and restaurant infrastructures to Euro-2012 in Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20116 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_83.pdf | 166.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.