Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20116
Назва: Готельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012
Автори: Пахомська, О.В.
Майданевич, І.С.
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес;Євро-2012;hospitality business;Euro-2012;гостинично-ресторанный бизнес;Евро-2012
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Пахомська О. В., Майданевич І. С. Готельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 570-574.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні положення підготовки готельно-ресторанної інфраструктури до Євро-2012 в Україні.
In the article are considered the substantive provisions of preparation hotel and restaurant infrastructures to Euro-2012 in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20116
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2011_1_83.pdf166.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.