Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20116
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПахомська, О.В.-
dc.contributor.authorМайданевич, І.С.-
dc.date.accessioned2023-01-12T17:18:26Z-
dc.date.available2023-01-12T17:18:26Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПахомська О. В., Майданевич І. С. Готельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 570-574.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20116-
dc.description.abstractРозглянуто основні положення підготовки готельно-ресторанної інфраструктури до Євро-2012 в Україні.uk_UA
dc.description.abstractIn the article are considered the substantive provisions of preparation hotel and restaurant infrastructures to Euro-2012 in Ukraine.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectЄвро-2012uk_UA
dc.subjecthospitality businessuk_UA
dc.subjectEuro-2012uk_UA
dc.subjectгостинично-ресторанный бизнесuk_UA
dc.subjectЕвро-2012uk_UA
dc.titleГотельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2011_1_83.pdf166.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.