Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20116
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пахомська, О.В. | - |
dc.contributor.author | Майданевич, І.С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T17:18:26Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T17:18:26Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Пахомська О. В., Майданевич І. С. Готельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 570-574. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20116 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто основні положення підготовки готельно-ресторанної інфраструктури до Євро-2012 в Україні. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article are considered the substantive provisions of preparation hotel and restaurant infrastructures to Euro-2012 in Ukraine. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | Євро-2012 | uk_UA |
dc.subject | hospitality business | uk_UA |
dc.subject | Euro-2012 | uk_UA |
dc.subject | гостинично-ресторанный бизнес | uk_UA |
dc.subject | Евро-2012 | uk_UA |
dc.title | Готельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012 | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_83.pdf | 166.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.