Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20116
Title: Готельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012
Authors: Пахомська, О.В.
Майданевич, І.С.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес;Євро-2012;hospitality business;Euro-2012;гостинично-ресторанный бизнес;Евро-2012
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пахомська О. В., Майданевич І. С. Готельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 570-574.
Abstract: Розглянуто основні положення підготовки готельно-ресторанної інфраструктури до Євро-2012 в Україні.
In the article are considered the substantive provisions of preparation hotel and restaurant infrastructures to Euro-2012 in Ukraine.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20116
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_83.pdf166.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.