Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20116
Title: | Готельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012 |
Authors: | Пахомська, О.В. Майданевич, І.С. |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес;Євро-2012;hospitality business;Euro-2012;гостинично-ресторанный бизнес;Евро-2012 |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Пахомська О. В., Майданевич І. С. Готельно-ресторанний бізнес у контексті підготовки до Євро-2012. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 570-574. |
Abstract: | Розглянуто основні положення підготовки готельно-ресторанної інфраструктури до Євро-2012 в Україні. In the article are considered the substantive provisions of preparation hotel and restaurant infrastructures to Euro-2012 in Ukraine. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20116 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_83.pdf | 166.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.