Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20060
Название: Технологічна експертиза безпечності харчової продукції
Авторы: Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Трощій, Тетяна Володимирівна
Ключевые слова: методичні вказівки;харчова продукція;курсова робота
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гринченко О. О., Колеснікова М. Б., Трощий Т. В. Технологічна експертиза безпечності харчової продукції: метод. вказівки та тематика курс. робіт для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с.
Краткий осмотр (реферат): Проблема безпеки продуктів харчування – складна комплексна проблема, що вимагає численних зусиль для її вирішення, як з боку вчених – біохіміків, мікробіологів, так і з боку виробників, санітарно-епідеміологічних служб, державних органів і, нарешті, споживачів. Тому оволодіння знаннями, вміннями та навичками в проведенні технологічної експертизи є визначальними для забезпечення встановлення відповідності існуючих технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20060
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tekhnolohichna_ekspertyza_bezpechnosti_kharch_prod_MV_2015.pdf287.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.