Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20060
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, Марина Борисівна | - |
dc.contributor.author | Трощій, Тетяна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T11:56:37Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T11:56:37Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Гринченко О. О., Колеснікова М. Б., Трощий Т. В. Технологічна експертиза безпечності харчової продукції: метод. вказівки та тематика курс. робіт для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20060 | - |
dc.description.abstract | Проблема безпеки продуктів харчування – складна комплексна проблема, що вимагає численних зусиль для її вирішення, як з боку вчених – біохіміків, мікробіологів, так і з боку виробників, санітарно-епідеміологічних служб, державних органів і, нарешті, споживачів. Тому оволодіння знаннями, вміннями та навичками в проведенні технологічної експертизи є визначальними для забезпечення встановлення відповідності існуючих технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.subject | курсова робота | uk_UA |
dc.title | Технологічна експертиза безпечності харчової продукції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohichna_ekspertyza_bezpechnosti_kharch_prod_MV_2015.pdf | 287.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.