Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20060
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorТрощій, Тетяна Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-01-12T11:56:37Z-
dc.date.available2023-01-12T11:56:37Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГринченко О. О., Колеснікова М. Б., Трощий Т. В. Технологічна експертиза безпечності харчової продукції: метод. вказівки та тематика курс. робіт для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20060-
dc.description.abstractПроблема безпеки продуктів харчування – складна комплексна проблема, що вимагає численних зусиль для її вирішення, як з боку вчених – біохіміків, мікробіологів, так і з боку виробників, санітарно-епідеміологічних служб, державних органів і, нарешті, споживачів. Тому оволодіння знаннями, вміннями та навичками в проведенні технологічної експертизи є визначальними для забезпечення встановлення відповідності існуючих технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectкурсова роботаuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза безпечності харчової продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohichna_ekspertyza_bezpechnosti_kharch_prod_MV_2015.pdf287.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.