Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20060
Title: Технологічна експертиза безпечності харчової продукції
Authors: Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Трощій, Тетяна Володимирівна
Keywords: методичні вказівки;харчова продукція;курсова робота
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гринченко О. О., Колеснікова М. Б., Трощий Т. В. Технологічна експертиза безпечності харчової продукції: метод. вказівки та тематика курс. робіт для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с.
Abstract: Проблема безпеки продуктів харчування – складна комплексна проблема, що вимагає численних зусиль для її вирішення, як з боку вчених – біохіміків, мікробіологів, так і з боку виробників, санітарно-епідеміологічних служб, державних органів і, нарешті, споживачів. Тому оволодіння знаннями, вміннями та навичками в проведенні технологічної експертизи є визначальними для забезпечення встановлення відповідності існуючих технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20060
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohichna_ekspertyza_bezpechnosti_kharch_prod_MV_2015.pdf287.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.