Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20047
Назва: | Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР |
Автори: | Чорна, Ніна Вікторівна Набокова, Антоніна Михайлівна |
Ключові слова: | проектування підприємств громадського харчування;технологічне проектування;технологічні розрахунки;методичні вказівки |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Чорна Н. В., Набокова А. М. Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР: метод. вказ. для самост. роботи та виконання контр. робіт для студ. заоч. форм навч. спец. 7.05170112 "Технології у ресторанному господарстві": Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 41 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки розкривають основні напрямки в організації проектування підприємств ресторанного господарства, методики технологічних розрахунків, вимоги до планувальних рішень, як окремих цехів та примищень, так і всього підприємства в цілому. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20047 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohichne_proektuvannya_SAPR_trh_MV_2011.pdf | 634.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.