Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20047
Назва: Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР
Автори: Чорна, Ніна Вікторівна
Набокова, Антоніна Михайлівна
Ключові слова: проектування підприємств громадського харчування;технологічне проектування;технологічні розрахунки;методичні вказівки
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чорна Н. В., Набокова А. М. Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР: метод. вказ. для самост. роботи та виконання контр. робіт для студ. заоч. форм навч. спец. 7.05170112 "Технології у ресторанному господарстві": Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 41 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розкривають основні напрямки в організації проектування підприємств ресторанного господарства, методики технологічних розрахунків, вимоги до планувальних рішень, як окремих цехів та примищень, так і всього підприємства в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20047
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohichne_proektuvannya_SAPR_trh_MV_2011.pdf634.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.