Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20047
Название: Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР
Авторы: Чорна, Ніна Вікторівна
Набокова, Антоніна Михайлівна
Ключевые слова: проектування підприємств громадського харчування;технологічне проектування;технологічні розрахунки;методичні вказівки
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чорна Н. В., Набокова А. М. Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства з основами САПР: метод. вказ. для самост. роботи та виконання контр. робіт для студ. заоч. форм навч. спец. 7.05170112 "Технології у ресторанному господарстві": Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 41 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки розкривають основні напрямки в організації проектування підприємств ресторанного господарства, методики технологічних розрахунків, вимоги до планувальних рішень, як окремих цехів та примищень, так і всього підприємства в цілому.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20047
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tekhnolohichne_proektuvannya_SAPR_trh_MV_2011.pdf634.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.