Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19952
Назва: Харчові технології. Ч. 1
Автори: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключові слова: харчові технології;технологічний процес;харчова продукція
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології. Ч.1: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”); Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків; ХДУХТ, 2016. 77 с.
Короткий огляд (реферат): Мета практичних та лабораторних занять полягає у набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосканалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19952
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kharchovi_tekhnolohiyi_CH1_MV_2016.pdf3.37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.