Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19952
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-01-09T15:08:09Z-
dc.date.available2023-01-09T15:08:09Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКамсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології. Ч.1: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”); Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків; ХДУХТ, 2016. 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19952-
dc.description.abstractМета практичних та лабораторних занять полягає у набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосканалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.titleХарчові технології. Ч. 1uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kharchovi_tekhnolohiyi_CH1_MV_2016.pdf3.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.