Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19952
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Наталія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-09T15:08:09Z | - |
dc.date.available | 2023-01-09T15:08:09Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології. Ч.1: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”); Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків; ХДУХТ, 2016. 77 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19952 | - |
dc.description.abstract | Мета практичних та лабораторних занять полягає у набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосканалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | технологічний процес | uk_UA |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.title | Харчові технології. Ч. 1 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kharchovi_tekhnolohiyi_CH1_MV_2016.pdf | 3.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.