Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19952
Название: Харчові технології. Ч. 1
Авторы: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: харчові технології;технологічний процес;харчова продукція
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології. Ч.1: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”); Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків; ХДУХТ, 2016. 77 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета практичних та лабораторних занять полягає у набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосканалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19952
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kharchovi_tekhnolohiyi_CH1_MV_2016.pdf3.37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.