Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19952
Title: Харчові технології. Ч. 1
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Keywords: харчові технології;технологічний процес;харчова продукція
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології. Ч.1: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”); Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків; ХДУХТ, 2016. 77 с.
Abstract: Мета практичних та лабораторних занять полягає у набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосканалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19952
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kharchovi_tekhnolohiyi_CH1_MV_2016.pdf3.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.