Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19949
Назва: Теоретичні основи харчових виробництв
Автори: Гринченко, Наталія Геннадіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключові слова: методичні вказівки;харчові виробництва
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гринчекно Н. Г., Большакова В. А., Желєва Т. С. Теоретичні основи харчових виробництв: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”); Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків, 2016. 48 с.
Короткий огляд (реферат): У лабораторному практикумі зібрано роботи, під час проведення яких вивчаються властивості основних складових частин харчових продуктів та їх змінювання під впливом технологічної обробки. Знання закріплюються під час проведення коллоквіумів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19949
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
teoretychni_osnovy_kharchovykh_vyrobnytstv_kht_MV_2016.pdf2.44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.