Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19949
Назва: | Теоретичні основи харчових виробництв |
Автори: | Гринченко, Наталія Геннадіївна Большакова, Вікторія Анатоліївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Ключові слова: | методичні вказівки;харчові виробництва |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Гринчекно Н. Г., Большакова В. А., Желєва Т. С. Теоретичні основи харчових виробництв: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”); Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків, 2016. 48 с. |
Короткий огляд (реферат): | У лабораторному практикумі зібрано роботи, під час проведення яких вивчаються властивості основних складових частин харчових продуктів та їх змінювання під впливом технологічної обробки. Знання закріплюються під час проведення коллоквіумів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19949 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
teoretychni_osnovy_kharchovykh_vyrobnytstv_kht_MV_2016.pdf | 2.44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.