Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19949
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Наталія Геннадіївна-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-01-09T14:47:21Z-
dc.date.available2023-01-09T14:47:21Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГринчекно Н. Г., Большакова В. А., Желєва Т. С. Теоретичні основи харчових виробництв: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”); Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків, 2016. 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19949-
dc.description.abstractУ лабораторному практикумі зібрано роботи, під час проведення яких вивчаються властивості основних складових частин харчових продуктів та їх змінювання під впливом технологічної обробки. Знання закріплюються під час проведення коллоквіумів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectхарчові виробництваuk_UA
dc.titleТеоретичні основи харчових виробництвuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
teoretychni_osnovy_kharchovykh_vyrobnytstv_kht_MV_2016.pdf2.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.