Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19949
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Наталія Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Большакова, Вікторія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-09T14:47:21Z | - |
dc.date.available | 2023-01-09T14:47:21Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Гринчекно Н. Г., Большакова В. А., Желєва Т. С. Теоретичні основи харчових виробництв: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”); Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків, 2016. 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19949 | - |
dc.description.abstract | У лабораторному практикумі зібрано роботи, під час проведення яких вивчаються властивості основних складових частин харчових продуктів та їх змінювання під впливом технологічної обробки. Знання закріплюються під час проведення коллоквіумів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | харчові виробництва | uk_UA |
dc.title | Теоретичні основи харчових виробництв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
teoretychni_osnovy_kharchovykh_vyrobnytstv_kht_MV_2016.pdf | 2.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.