Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19949
Название: Теоретичні основи харчових виробництв
Авторы: Гринченко, Наталія Геннадіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: методичні вказівки;харчові виробництва
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гринчекно Н. Г., Большакова В. А., Желєва Т. С. Теоретичні основи харчових виробництв: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”); Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків, 2016. 48 с.
Краткий осмотр (реферат): У лабораторному практикумі зібрано роботи, під час проведення яких вивчаються властивості основних складових частин харчових продуктів та їх змінювання під впливом технологічної обробки. Знання закріплюються під час проведення коллоквіумів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19949
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
teoretychni_osnovy_kharchovykh_vyrobnytstv_kht_MV_2016.pdf2.44 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.