Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19946
Назва: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Автори: Неклеса, Ольга Павлівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кравченко, Олена Іванівна
Ключові слова: метрологія;сертифікація;стандартизація;управління якістю
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Неклеса О. П., Степанькова Г. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Кравченко О. І. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до викон. практ. роб. для студ. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 87 с.
Короткий огляд (реферат): Загальними задачами дисципліни "Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю" призначено: знайомство із структурою і функціями органів з стандартизації і сертифікації продукції, вивчення правил і порядку складання, оформлення і затвердження нормативної документації, порядку внесення змін у діючі нормативні документи; вивчення правил складання документів щодо сертифікації продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19946
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
standartyzatsiya_metrolohiya_sertyfikatsiya_tkh_MV_2016.pdf1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.