Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19946
Title: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Authors: Неклеса, Ольга Павлівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кравченко, Олена Іванівна
Keywords: метрологія;сертифікація;стандартизація;управління якістю
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Неклеса О. П., Степанькова Г. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Кравченко О. І. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до викон. практ. роб. для студ. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 87 с.
Abstract: Загальними задачами дисципліни "Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю" призначено: знайомство із структурою і функціями органів з стандартизації і сертифікації продукції, вивчення правил і порядку складання, оформлення і затвердження нормативної документації, порядку внесення змін у діючі нормативні документи; вивчення правил складання документів щодо сертифікації продукції.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19946
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
standartyzatsiya_metrolohiya_sertyfikatsiya_tkh_MV_2016.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.