Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19946
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНеклеса, Ольга Павлівна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина В'ячеславівна-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorКравченко, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2023-01-09T14:19:43Z-
dc.date.available2023-01-09T14:19:43Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationНеклеса О. П., Степанькова Г. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Кравченко О. І. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до викон. практ. роб. для студ. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19946-
dc.description.abstractЗагальними задачами дисципліни "Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю" призначено: знайомство із структурою і функціями органів з стандартизації і сертифікації продукції, вивчення правил і порядку складання, оформлення і затвердження нормативної документації, порядку внесення змін у діючі нормативні документи; вивчення правил складання документів щодо сертифікації продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectметрологіяuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.titleСтандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
standartyzatsiya_metrolohiya_sertyfikatsiya_tkh_MV_2016.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.