Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19929
Назва: Біохімічні та фізико-хімічні основи удосконалення технології галузі
Автори: Лисюк, Галина Михайлівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Ключові слова: фізико-хімічні основи;біохімічні основи;хлібопекарське виробництво;технологічні процеси
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лисюк Г. М., Нєміріч О. В. Біохімічні та фізико-хімічні основи удосконалення технології галузі: збірник опорн. консп. лекцій для студ. спец. 8.015170103 "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 21 с.
Короткий огляд (реферат): Опорний конспект є структурно-логічною схемою лекцій окремих тем дисципліни, де надано основні положення та поняття, рекомендовану основну та додаткову літературу, що сприяє успішному самостійному освоєнню матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19929
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
biokhimichni_fizyko_khimichni_osnovy_OKL_tkhkmvkh_2012.pdf305.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.