Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19929
Title: Біохімічні та фізико-хімічні основи удосконалення технології галузі
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Keywords: фізико-хімічні основи;біохімічні основи;хлібопекарське виробництво;технологічні процеси
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисюк Г. М., Нєміріч О. В. Біохімічні та фізико-хімічні основи удосконалення технології галузі: збірник опорн. консп. лекцій для студ. спец. 8.015170103 "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 21 с.
Abstract: Опорний конспект є структурно-логічною схемою лекцій окремих тем дисципліни, де надано основні положення та поняття, рекомендовану основну та додаткову літературу, що сприяє успішному самостійному освоєнню матеріалу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19929
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
biokhimichni_fizyko_khimichni_osnovy_OKL_tkhkmvkh_2012.pdf305.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.