Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19929
Title: | Біохімічні та фізико-хімічні основи удосконалення технології галузі |
Authors: | Лисюк, Галина Михайлівна Нєміріч, Олександра Володимирівна |
Keywords: | фізико-хімічні основи;біохімічні основи;хлібопекарське виробництво;технологічні процеси |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Лисюк Г. М., Нєміріч О. В. Біохімічні та фізико-хімічні основи удосконалення технології галузі: збірник опорн. консп. лекцій для студ. спец. 8.015170103 "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 21 с. |
Abstract: | Опорний конспект є структурно-логічною схемою лекцій окремих тем дисципліни, де надано основні положення та поняття, рекомендовану основну та додаткову літературу, що сприяє успішному самостійному освоєнню матеріалу. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19929 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biokhimichni_fizyko_khimichni_osnovy_OKL_tkhkmvkh_2012.pdf | 305.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.