Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19929
Название: Біохімічні та фізико-хімічні основи удосконалення технології галузі
Авторы: Лисюк, Галина Михайлівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Ключевые слова: фізико-хімічні основи;біохімічні основи;хлібопекарське виробництво;технологічні процеси
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лисюк Г. М., Нєміріч О. В. Біохімічні та фізико-хімічні основи удосконалення технології галузі: збірник опорн. консп. лекцій для студ. спец. 8.015170103 "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 21 с.
Краткий осмотр (реферат): Опорний конспект є структурно-логічною схемою лекцій окремих тем дисципліни, де надано основні положення та поняття, рекомендовану основну та додаткову літературу, що сприяє успішному самостійному освоєнню матеріалу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19929
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
biokhimichni_fizyko_khimichni_osnovy_OKL_tkhkmvkh_2012.pdf305.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.