Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19929
Название: | Біохімічні та фізико-хімічні основи удосконалення технології галузі |
Авторы: | Лисюк, Галина Михайлівна Нєміріч, Олександра Володимирівна |
Ключевые слова: | фізико-хімічні основи;біохімічні основи;хлібопекарське виробництво;технологічні процеси |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Лисюк Г. М., Нєміріч О. В. Біохімічні та фізико-хімічні основи удосконалення технології галузі: збірник опорн. консп. лекцій для студ. спец. 8.015170103 "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 21 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Опорний конспект є структурно-логічною схемою лекцій окремих тем дисципліни, де надано основні положення та поняття, рекомендовану основну та додаткову літературу, що сприяє успішному самостійному освоєнню матеріалу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19929 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
biokhimichni_fizyko_khimichni_osnovy_OKL_tkhkmvkh_2012.pdf | 305.05 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.