Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19820
Назва: Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіону
Автори: Селютін, В.М.
Ноженко, Б.О.
Ключові слова: ресторанне господарство;туризм;Харківський регіон;управління;restaurant business;tourism;Kharkiv region;management;ресторанное хозяйство;туризм;Харьковский регион;управление
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Селютін В. М., Ноженко Б. О. Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіону. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 527-535.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто проблему управління ресторанним господарством на регіональному рівні з урахуванням специфіки розвитку туризму в регіоні. Запропоновано модель стратегічного управління ресторанним господарством на основі концепції виділення стратегічних зон господарювання.
In the article the analysis of problem of management development of restaurant business is conducted at regional level taking into account the features of development of tourism. Is offered model of strategic management restaurant business frame on the basis of conception of Strategic business unit.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19820
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2011_2_75.pdf195.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.