Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19820
Название: Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіону
Авторы: Селютін, В.М.
Ноженко, Б.О.
Ключевые слова: ресторанне господарство;туризм;Харківський регіон;управління;restaurant business;tourism;Kharkiv region;management;ресторанное хозяйство;туризм;Харьковский регион;управление
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Селютін В. М., Ноженко Б. О. Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіону. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 527-535.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблему управління ресторанним господарством на регіональному рівні з урахуванням специфіки розвитку туризму в регіоні. Запропоновано модель стратегічного управління ресторанним господарством на основі концепції виділення стратегічних зон господарювання.
In the article the analysis of problem of management development of restaurant business is conducted at regional level taking into account the features of development of tourism. Is offered model of strategic management restaurant business frame on the basis of conception of Strategic business unit.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19820
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2011_2_75.pdf195.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.