Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19820
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСелютін, В.М.-
dc.contributor.authorНоженко, Б.О.-
dc.date.accessioned2023-01-02T16:30:07Z-
dc.date.available2023-01-02T16:30:07Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСелютін В. М., Ноженко Б. О. Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіону. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 527-535.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19820-
dc.description.abstractРозглянуто проблему управління ресторанним господарством на регіональному рівні з урахуванням специфіки розвитку туризму в регіоні. Запропоновано модель стратегічного управління ресторанним господарством на основі концепції виділення стратегічних зон господарювання.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the analysis of problem of management development of restaurant business is conducted at regional level taking into account the features of development of tourism. Is offered model of strategic management restaurant business frame on the basis of conception of Strategic business unit.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectХарківський регіонuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjectKharkiv regionuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectресторанное хозяйствоuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectХарьковский регионuk_UA
dc.subjectуправлениеuk_UA
dc.titleУдосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіонуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_2_75.pdf195.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.