Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19820
Title: Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіону
Authors: Селютін, В.М.
Ноженко, Б.О.
Keywords: ресторанне господарство;туризм;Харківський регіон;управління;restaurant business;tourism;Kharkiv region;management;ресторанное хозяйство;туризм;Харьковский регион;управление
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Селютін В. М., Ноженко Б. О. Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіону. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 527-535.
Abstract: Розглянуто проблему управління ресторанним господарством на регіональному рівні з урахуванням специфіки розвитку туризму в регіоні. Запропоновано модель стратегічного управління ресторанним господарством на основі концепції виділення стратегічних зон господарювання.
In the article the analysis of problem of management development of restaurant business is conducted at regional level taking into account the features of development of tourism. Is offered model of strategic management restaurant business frame on the basis of conception of Strategic business unit.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19820
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_2_75.pdf195.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.