Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19814
Назва: | Концепція маркетингових стратегій формування споживчої цінності на основі потенціалу ядра бізнесу |
Автори: | Шталь, Т.В. |
Ключові слова: | концепція;маркетингові стратегії;споживча цінність;потенціал;ядро;бізнес;concept;marketing strategies;consumer value;potential;core;business;концепция;маркетинговые стратегии;потребительская ценность;потенциал;ядро;бизнес |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Шталь Т. В. Концепція маркетингових стратегій формування споживчої цінності на основі потенціалу ядра бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 501-510. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблему обґрунтування значущості споживчої цінності у
формуванні конкурентних переваг підприємства ресторанного господарства
(ПРГ). Запропоновано концепцію маркетингових стратегій формування
споживчої цінності на основі потенціалу ядра бізнесу. In article the problem of a substantiation of the importance of consumer value in formation of competitive advantages of the enterprise of a restaurant economy is considered. The concept of marketing strategy of formation of consumer value on the basis of potential of a kernel of business is offered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19814 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_72.pdf | 330.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.