Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19814
Название: | Концепція маркетингових стратегій формування споживчої цінності на основі потенціалу ядра бізнесу |
Авторы: | Шталь, Т.В. |
Ключевые слова: | концепція;маркетингові стратегії;споживча цінність;потенціал;ядро;бізнес;concept;marketing strategies;consumer value;potential;core;business;концепция;маркетинговые стратегии;потребительская ценность;потенциал;ядро;бизнес |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Шталь Т. В. Концепція маркетингових стратегій формування споживчої цінності на основі потенціалу ядра бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 501-510. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто проблему обґрунтування значущості споживчої цінності у
формуванні конкурентних переваг підприємства ресторанного господарства
(ПРГ). Запропоновано концепцію маркетингових стратегій формування
споживчої цінності на основі потенціалу ядра бізнесу. In article the problem of a substantiation of the importance of consumer value in formation of competitive advantages of the enterprise of a restaurant economy is considered. The concept of marketing strategy of formation of consumer value on the basis of potential of a kernel of business is offered. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19814 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_72.pdf | 330.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.