Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19814
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шталь, Т.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-02T14:58:10Z | - |
dc.date.available | 2023-01-02T14:58:10Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Шталь Т. В. Концепція маркетингових стратегій формування споживчої цінності на основі потенціалу ядра бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 501-510. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19814 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто проблему обґрунтування значущості споживчої цінності у формуванні конкурентних переваг підприємства ресторанного господарства (ПРГ). Запропоновано концепцію маркетингових стратегій формування споживчої цінності на основі потенціалу ядра бізнесу. | uk_UA |
dc.description.abstract | In article the problem of a substantiation of the importance of consumer value in formation of competitive advantages of the enterprise of a restaurant economy is considered. The concept of marketing strategy of formation of consumer value on the basis of potential of a kernel of business is offered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | концепція | uk_UA |
dc.subject | маркетингові стратегії | uk_UA |
dc.subject | споживча цінність | uk_UA |
dc.subject | потенціал | uk_UA |
dc.subject | ядро | uk_UA |
dc.subject | бізнес | uk_UA |
dc.subject | concept | uk_UA |
dc.subject | marketing strategies | uk_UA |
dc.subject | consumer value | uk_UA |
dc.subject | potential | uk_UA |
dc.subject | core | uk_UA |
dc.subject | business | uk_UA |
dc.subject | концепция | uk_UA |
dc.subject | маркетинговые стратегии | uk_UA |
dc.subject | потребительская ценность | uk_UA |
dc.subject | потенциал | uk_UA |
dc.subject | ядро | uk_UA |
dc.subject | бизнес | uk_UA |
dc.title | Концепція маркетингових стратегій формування споживчої цінності на основі потенціалу ядра бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_72.pdf | 330.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.