Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19814
Title: | Концепція маркетингових стратегій формування споживчої цінності на основі потенціалу ядра бізнесу |
Authors: | Шталь, Т.В. |
Keywords: | концепція;маркетингові стратегії;споживча цінність;потенціал;ядро;бізнес;concept;marketing strategies;consumer value;potential;core;business;концепция;маркетинговые стратегии;потребительская ценность;потенциал;ядро;бизнес |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Шталь Т. В. Концепція маркетингових стратегій формування споживчої цінності на основі потенціалу ядра бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 501-510. |
Abstract: | Розглянуто проблему обґрунтування значущості споживчої цінності у
формуванні конкурентних переваг підприємства ресторанного господарства
(ПРГ). Запропоновано концепцію маркетингових стратегій формування
споживчої цінності на основі потенціалу ядра бізнесу. In article the problem of a substantiation of the importance of consumer value in formation of competitive advantages of the enterprise of a restaurant economy is considered. The concept of marketing strategy of formation of consumer value on the basis of potential of a kernel of business is offered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19814 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_72.pdf | 330.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.