Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 33 of 33
Issue Date | Title | Author(s) |
2020-09-15 | Управління якістю в забезпеченні конкурентоспроможності аграрної продукції | Білоусько, Т.Ю.; Шовкун, Л.В. |
2020-09-13 | Дослідження впливу часового фактору на оптимальний план управління ресурсним потенціалом аграрного підприємства | Кочетков О.В, О.В.; Афанасова, Ю.О. |
2020-09-19 | Інституційна архітектоніка в контексті викликів сталого економічного розвитку | Козак, К.Б. |
2020-09-19 | Роль стейкхолдерів в управлінні якістю діяльності організації (на прикладі закладу охорони здоров’я) | Бєлобородова, М.В.; Олійник, Т.І. |
2020-09-22 | Модель діагностики фінансово-економічних ризиків на мезо- та мікрорівнях | Рогатіна, Л.П.; Згадова, Н.С. |
2020 | Історична роль земств в соціально-економічному розвитку дореволюційної України. | Пасемко, Г.П.; Бага, Л.Г.; Шевченко, С.В.; Корсун, Є.С. |
2020-09-19 | Сучасні тенденції розвитку економіки сільського господарства України | Отенко, І.П.; Ломовських, Л.О.; Пархоменко, Н.О.; Єфремова, Н.О. |
2020-09-20 | Методологічні основи формування конкурентних стратегій управління логістичною діяльністю підприємств | Макаренко, Н.О.; Лишиленко, М.О.; Савостьянова, А.В. |
2020 | Соціальна орієнтованість бізнесу, як важлива передумова створення HR-бренду | Лядський, І.К.; Дядик, Т.В. |
2020-09-15 | Інформаційно-аналітичне забезпечення обліку як фактор формування фінансових результатів підприємства | Чебанова, Н.В.; Гречишкіна, Т.Д. |
2020-09-17 | Управління пивоварною якістю ячменю в Україні: досвід світових компаній | Ульянченко, О.В.; Кузіна, В.Ю. |
2020-09-22 | Стратегічний аналіз потенціалу туристичної галузі України | Лісовий, А.В.; Долга, Г.В. |
2020 | Теоретичні засади стратегування інноваційного розвитку в галузі сільського господарства | Кукса, І.М.; Васюренко, Л.В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 33 of 33