Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19132
Название: | Біотехнологічний спосіб зневоднення гарбузової м’якоті під час одержання β-каротинового концентрату |
Авторы: | Безусов, А. Т. Доценко, Н. В. Нікітчіна, Т. І. Афанасьєва, Т. М. Мірошниченко, О. М. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Безусов А. Т., Доценко Н. В., Нікітчіна Т. І., Афанасьєва Т. М., Мірошниченко О. М. Біотехнологічний спосіб зневоднення гарбузової м’якоті під час одержання β-каротинового концентрату. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 41-42. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19132 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-41-42.pdf | 143.59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.