Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19132
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Безусов, А. Т. | - |
dc.contributor.author | Доценко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Нікітчіна, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Афанасьєва, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Мірошниченко, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-22T11:48:38Z | - |
dc.date.available | 2022-12-22T11:48:38Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Безусов А. Т., Доценко Н. В., Нікітчіна Т. І., Афанасьєва Т. М., Мірошниченко О. М. Біотехнологічний спосіб зневоднення гарбузової м’якоті під час одержання β-каротинового концентрату. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 41-42. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19132 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Біотехнологічний спосіб зневоднення гарбузової м’якоті під час одержання β-каротинового концентрату | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-41-42.pdf | 143.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.