Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезусов, А. Т.-
dc.contributor.authorДоценко, Н. В.-
dc.contributor.authorНікітчіна, Т. І.-
dc.contributor.authorАфанасьєва, Т. М.-
dc.contributor.authorМірошниченко, О. М.-
dc.date.accessioned2022-12-22T11:48:38Z-
dc.date.available2022-12-22T11:48:38Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБезусов А. Т., Доценко Н. В., Нікітчіна Т. І., Афанасьєва Т. М., Мірошниченко О. М. Біотехнологічний спосіб зневоднення гарбузової м’якоті під час одержання β-каротинового концентрату. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 41-42.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19132-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleБіотехнологічний спосіб зневоднення гарбузової м’якоті під час одержання β-каротинового концентратуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-41-42.pdf143.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.