Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [123] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 123
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Безпека харчових продуктів та COVID-19: важливість постійно діючих процедур системи НАССР у ресторанахСусол, Н. Я.
2021Сучасні тенденції в технології виробництва десертної продукціїСоколова, Є. Б.; Ковалевська, Н. С.
2021Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузіОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.
2021Дослідження впливу технологічних факторів на формування якості екстрактів із грибівОдарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2021Борошняні кондитерські вироби підвищеної харчової цінностіОдарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.
2021Про екологічну складову сталого розвитку підприємств харчової індустріїКовалевська, Н. С.; Лісніченко, О. О.
2021Визначення характеристик лікарських засобів із метою їх класифікації за УКТЗЕДШурдук, І. В.; Лисенко, Н. В.
2021Використання сучасних флористичних напрямів в аранжуванні інтер’єрівСорокіна, С. В.; Юрченко, М. А.; Полупан, В. С.
2021Перспективи розширення асортименту кисломолочних продуктів на основі кефіруСорокіна, С. В.; Коваленко, Т. В.
2021Шляхи вдосконалення якості борошняних кондитерських виробів у сфері гостинностіСоколовська, О. О.; Захаренко, В. О.; Сорокіна, С. В.
2021Сучасні аспекти розвитку ринку слабоалкогольної продукціїПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Пенкін, А. К.
2021Можливості судової товарознавчої експертизи підакцизних товарів із метою їх митного оформленняМартосенко, М. Г.; Берлінова, Л. В.
2021Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатора для паперуКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Пенкіна, Н. М.
2021Дослідження рівномірності розподілу дієтичної добавки на основі хелатних комплексів у тістових заготовкахГоловко, Т. М.; Погожих, М. І.
2021Аналіз сучасних світових родовищ та ринку дорогоцінного камінняГоловко, Т. М.
2021Ін’єктування як спосіб прискорення просолювання рибної сировиниГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Крикуненко, Л. О.
2021Недоліки та перспективні методи виробництва та обробки нових видів пакувальних матеріалівАкмен, В. О.; Сорокіна, С. В.
2021Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчуванняДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.
2021Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінностіЛенерт, С. О.; Попова, Т. М.; Селютіна, Г. А.
2021Про екологічну складову сталого розвитку підприємств харчової індустріїКовалевська, Н. С.; Лісніченко, О. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 123