Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 123
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Безпека харчових продуктів та COVID-19: важливість постійно діючих процедур системи НАССР у ресторанах | Сусол, Н. Я. |
2021 | Сучасні тенденції в технології виробництва десертної продукції | Соколова, Є. Б.; Ковалевська, Н. С. |
2021 | Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі | Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б. |
2021 | Дослідження впливу технологічних факторів на формування якості екстрактів із грибів | Одарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |
2021 | Борошняні кондитерські вироби підвищеної харчової цінності | Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В. |
2021 | Про екологічну складову сталого розвитку підприємств харчової індустрії | Ковалевська, Н. С.; Лісніченко, О. О. |
2021 | Визначення характеристик лікарських засобів із метою їх класифікації за УКТЗЕД | Шурдук, І. В.; Лисенко, Н. В. |
2021 | Використання сучасних флористичних напрямів в аранжуванні інтер’єрів | Сорокіна, С. В.; Юрченко, М. А.; Полупан, В. С. |
2021 | Перспективи розширення асортименту кисломолочних продуктів на основі кефіру | Сорокіна, С. В.; Коваленко, Т. В. |
2021 | Шляхи вдосконалення якості борошняних кондитерських виробів у сфері гостинності | Соколовська, О. О.; Захаренко, В. О.; Сорокіна, С. В. |
2021 | Сучасні аспекти розвитку ринку слабоалкогольної продукції | Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Пенкін, А. К. |
2021 | Можливості судової товарознавчої експертизи підакцизних товарів із метою їх митного оформлення | Мартосенко, М. Г.; Берлінова, Л. В. |
2021 | Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатора для паперу | Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Пенкіна, Н. М. |
2021 | Дослідження рівномірності розподілу дієтичної добавки на основі хелатних комплексів у тістових заготовках | Головко, Т. М.; Погожих, М. І. |
2021 | Аналіз сучасних світових родовищ та ринку дорогоцінного каміння | Головко, Т. М. |
2021 | Ін’єктування як спосіб прискорення просолювання рибної сировини | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Крикуненко, Л. О. |
2021 | Недоліки та перспективні методи виробництва та обробки нових видів пакувальних матеріалів | Акмен, В. О.; Сорокіна, С. В. |
2021 | Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчування | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В. |
2021 | Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності | Ленерт, С. О.; Попова, Т. М.; Селютіна, Г. А. |
2021 | Про екологічну складову сталого розвитку підприємств харчової індустрії | Ковалевська, Н. С.; Лісніченко, О. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 123