Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19025
Title: | Оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової індустрії |
Authors: | Кушнір, Т.Б. Петренко, О.В. |
Keywords: | жарильне обладнання;кремнійорганічне покриття;підприємства харчової індустрії;оцінювання;ефективність;grilling equipment;organosilicon coating;enterprises of the food industry;assessment;efficiency;жарочное оборудование;кремнийорганическое покрытие;предприятия пищевой индустрии;оценка;эффективность |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Кушнір Т. Б., Петренко О. В. Оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової індустрії. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 301-309. |
Abstract: | Наведено алгоритми оцінки та результати розрахунків щодо
оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з
використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової
індустрії. Shows the algorithms and the results of calculations estimating the effectiveness of the introduction of frying equipment using the organosilicon coating in the food industry enterprises. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19025 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_46.pdf | 182.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.