Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19025
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКушнір, Т.Б.-
dc.contributor.authorПетренко, О.В.-
dc.date.accessioned2022-12-21T18:23:56Z-
dc.date.available2022-12-21T18:23:56Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКушнір Т. Б., Петренко О. В. Оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової індустрії. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 301-309.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19025-
dc.description.abstractНаведено алгоритми оцінки та результати розрахунків щодо оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової індустрії.uk_UA
dc.description.abstractShows the algorithms and the results of calculations estimating the effectiveness of the introduction of frying equipment using the organosilicon coating in the food industry enterprises.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectжарильне обладнанняuk_UA
dc.subjectкремнійорганічне покриттяuk_UA
dc.subjectпідприємства харчової індустріїuk_UA
dc.subjectоцінюванняuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectgrilling equipmentuk_UA
dc.subjectorganosilicon coatinguk_UA
dc.subjectenterprises of the food industryuk_UA
dc.subjectassessmentuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectжарочное оборудованиеuk_UA
dc.subjectкремнийорганическое покрытиеuk_UA
dc.subjectпредприятия пищевой индустрииuk_UA
dc.subjectоценкаuk_UA
dc.subjectэффективностьuk_UA
dc.titleОцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової індустріїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2011_2_46.pdf182.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.