Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19025
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кушнір, Т.Б. | - |
dc.contributor.author | Петренко, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-21T18:23:56Z | - |
dc.date.available | 2022-12-21T18:23:56Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Кушнір Т. Б., Петренко О. В. Оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової індустрії. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 301-309. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19025 | - |
dc.description.abstract | Наведено алгоритми оцінки та результати розрахунків щодо оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової індустрії. | uk_UA |
dc.description.abstract | Shows the algorithms and the results of calculations estimating the effectiveness of the introduction of frying equipment using the organosilicon coating in the food industry enterprises. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | жарильне обладнання | uk_UA |
dc.subject | кремнійорганічне покриття | uk_UA |
dc.subject | підприємства харчової індустрії | uk_UA |
dc.subject | оцінювання | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | grilling equipment | uk_UA |
dc.subject | organosilicon coating | uk_UA |
dc.subject | enterprises of the food industry | uk_UA |
dc.subject | assessment | uk_UA |
dc.subject | efficiency | uk_UA |
dc.subject | жарочное оборудование | uk_UA |
dc.subject | кремнийорганическое покрытие | uk_UA |
dc.subject | предприятия пищевой индустрии | uk_UA |
dc.subject | оценка | uk_UA |
dc.subject | эффективность | uk_UA |
dc.title | Оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової індустрії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_46.pdf | 182.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.