Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19025
Назва: | Оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової індустрії |
Автори: | Кушнір, Т.Б. Петренко, О.В. |
Ключові слова: | жарильне обладнання;кремнійорганічне покриття;підприємства харчової індустрії;оцінювання;ефективність;grilling equipment;organosilicon coating;enterprises of the food industry;assessment;efficiency;жарочное оборудование;кремнийорганическое покрытие;предприятия пищевой индустрии;оценка;эффективность |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Кушнір Т. Б., Петренко О. В. Оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової індустрії. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 301-309. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено алгоритми оцінки та результати розрахунків щодо
оцінювання ефективності впровадження жарильного обладнання з
використанням кремнійорганічного покриття на підприємствах харчової
індустрії. Shows the algorithms and the results of calculations estimating the effectiveness of the introduction of frying equipment using the organosilicon coating in the food industry enterprises. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19025 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_46.pdf | 182.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.